Team

Mondzorg Parkzicht

Over ons team

Tandheelkundige zorg op een rustige manier, met duidelijke uitleg over de behandeling en zorg op hoog niveau.
Wij behandelen iedereen zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Mondzorg Parkzicht bestaat uit toegewijde preventie-assistenten, mondhygiënist, tandarts en tandarts-endodontoloog. Hierdoor kunnen heel veel dingen gewoon binnen de praktijk gedaan worden en anders ben jij in goede handen bij mensen met wie wij samenwerken. 

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Medewerkers

Wie zijn wij?

Marie Klein

Tandarts

Maikel Vogels

Tandarts-endodontoloog

Yvonne

Preventie-assistent

Inge

Assistent

Kyra

Preventie-assistent

Yvette

Mondhygiënist

Miranda

Assistent

Babette

Assistent

Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact