Marie Klein

Over

Marie Klein

Opgegroeid in Friesland en na tandheelkunde gestudeerd te hebben in Groningen sinds 2004 als tandarts werkzaam. Ze heeft een aantal jaren gewerkt bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in Zwolle en daarnaast in een tandartspraktijk in Hattem, Zwolle en Ermelo. In 2020 gestart met Mondzorg Parkzicht om in een kleinere, persoonlijke setting patiënten te gaan behandelen.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Tandarts

Marie Klein

Marie helpt graag kinderen en volwassenen met angst voor de tandarts, en heeft hiervoor verschillende bij- en nascholing gevolgd. Voor het gebruik van lachgassedatie tijdens tandheelkundige behandelingen heeft zij de opleiding gevolgd aan Centrum Bijzondere Tandheelkunde van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Zij is geaccrediteerd als tandheelkundig slaapgeneeskundige en maakt op verwijzing snurkbeugels voor patiënten met slaapapneu en snurkers. Tandarts Klein staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en is lid van de tandheelkundige beroepsvereniging.

Buiten het tandarts zijn is zij een fanatiek triatlete en bevoegd hardlooptrainster (niveau III). Dus naast verstand van tandheelkunde kun je haar ook advies vragen over hardlopen, zwemmen of fietsen.

Marie haar BIG-registratienummer is 19062126202.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact