Weekend tandarts

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Buiten openingstijden

Weekend tandarts

Buiten onze openingstijden en in het weekend kun je contact opnemen met de dienstdoende tandartspraktijk. De avond- en weekenddienst zijn voor ongevallen en nabloedingen die niet kunnen wachten tot jouw eigen tandarts weer beschikbaar is. Kijk gerust ook even bij spoed tandarts  voor veelvoorkomende vragen en problemen.

De spoedopvang wordt gedaan door Dental 365. Zij hebben meerdere locaties in Nederland. Het algemene telefoonnummer is 085 - 110 50 49

Voor locatie Deventer kunt u ook 085-0189466 bellen. Het adres is Brinkgreverweg 5, 7413 AA Deventer.  Volg de borden Dental365 / Tandartsen Centrum Deventer (TCD). In het gebouw neemt u de lift naar de 5de verdieping.

Voor locatie Apeldoorn kunt u ook 085-0189466 bellen. Het adres is Koning Lodewijklaan 332, 7314 GP  Apeldoorn. In het weekend kun u ook in Apeldoorn terecht.

Mocht een andere locatie u op dat moment beter uitkomen, dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is.

Omdat wij het belangrijk vinden dat 'onze' patiënten prettige en goede zorg krijgen zullen wij ook buiten de praktijkuren bereikbaar zijn voor spoed. Ons telefoonnummer (038-7820555) is ook meteen ons Whatsapp-nummer. Bij spoed dat niet tot de volgende werkdag kan wachten kunt u 's avonds of in het weekend ons een bericht sturen, zodat wij jou proberen te helpen. Bij een tandletsel wat niet tot de volgende (werk)dag kan wachten of bij nabloeding proberen wij jou dan ook die avond of in het weekend te helpen. Wanneer wij jou niet kunnen helpen of je krijgt ons niet te pakken dan kun je contact opnemen met Dental365.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact