Over Mondzorg Parkzicht

Onze praktijk

Nieuwe tandartspraktijk in Hattem

Mondzorg Parkzicht, de nieuwe tandartspraktijk in Hattem met Marie Klein en Maikel Vogels als tandarts en tandarts-endodontoloog. We zijn ervaren in de gehele tandheelkunde, gespecialiseerd in angst, lachgas en lastige wortelkanaalbehandelingen. We vinden het belangrijk dat jij met een goed gevoel bij ons komt. Daarom geven we rustige behandelingen, duidelijke uitleg en bieden we hoge kwaliteit. Kindvriendelijk door een positieve en rustige sfeer en ervaring in de bijzondere tandheelkunde.

Waarom Mondzorg Parkzicht?

Wilt u een afspraak maken?

Snel en makkelijk een afspraak maken: een handige online agenda. 

Hoe werkt het?

  • De button ‘maak nu een afspraak’ brengt je automatisch naar de agenda van Mondzorg Parkzicht.
  • Je plant zelf een afspraak in onze agenda

Weetjes

  • Je kunt de afspraak online plannen én verzetten
  • Liever toch telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk
parkzicht
Onze praktijk

Meer weten?

Team Mondzorg Parkzicht

Wil je graag weten wie je straks tegen kunt komen bij een bezoek aan Mondzorg Parkzicht? Wij stellen ons voor. Heb je toch nog vragen over ons neem gerust contact met ons op.
Klik Hier

Partners

Wij kunnen niet alles alleen en daarom werken wij samen met verschillende partners. Wij stellen ze graag aan je voor.
Klik Hier
Voor de duidelijkheid

Regels van de praktijk

Het klinkt allemaal misschien erg formeel, maar wij vinden het belangrijk om het voor elkaar zo aangenaam mogelijk te houden en om te weten waar we met elkaar aan toe zijn.  

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak. Je kunt een afspraak maken bij de receptie, telefonisch of online.

Wij proberen ‘op tijd’ te werken om de wachttijd zo kort mogelijk te houden, maar soms is een wachttijd echter onvermijdelijk (bijvoorbeeld in geval van een spoedgeval). Als er sprake is van uitloop zullen wij jou dat op tijd proberen te melden.

Komt de afspraak jou onverhoopt niet uit, geef dit dan tenminste 24 uur van tevoren door. Wij kunnen in dat geval zoeken naar een passende tijd voor een nieuwe afspraak.

Wanneer de afspraak niet op tijd wordt gewijzigd zonder onvoorziene reden, of wanneer je niet verschijnt of zodanig te laat komt dat de behandeling niet meer plaats kan vinden, kunnen wij de kosten van de verloren tijd bij jou in rekening brengen. 

Wij proberen ‘op tijd’ te werken. Als jij te laat verschijnt heeft dat gevolgen voor de patiënten na jou. Als je onverhoopt toch denkt dat je te laat komt voor de afspraak laat dit dan telefonisch weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij weten dan dat jij wel onderweg naar ons bent.

Als je een afspraak hebt gemaakt rekenen wij erop dat jij deze afspraak nakomt. Wanneer de afspraak niet op tijd wordt gewijzigd, of wanneer je niet verschijnt of zodanig te laat komt zodat de behandeling niet meer plaats kan vinden, kunnen wij de kosten van de verloren tijd bij jou in rekening brengen.

1ste keer niet nakomen van een controle € 0,-
2de e en 3de keer niet nakomen van een controle € 15,-
1ste en 2de  keer niet nakomen van een afspraak bij de tandarts €1,- per geplande behandel minuut
3de en 4de keer niet nakomen van een afspraak bij de tandarts  €2,- per geplande behandel minuut.

Tussen 2 keer niet nakomen van een afspraak wordt een termijn van 5 jaren in acht genomen.

Voor ons is het belangrijk om de meest recente medische gegevens van jou te hebben. Zou jij daarom tijdig ons op de hoogte willen stellen van wijzigingen in gezondheid en medicatie.

Zou jij bij verandering van contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres, adres e.d.) tijdig aan ons willen doorgeven, zodat wij de meest recente gegevens van jou hebben.

Omdat wij in de praktijk liever met jou dan met de financiële administratie bezig zijn, hebben wij alle facturen aan Anders Medical Factoring overgedragen. Anders Medical Factoring is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties. Kortom, wij hebben zo meer tijd voor jou.

Wij sturen een afspraakherinnering per e-mail of per SMS naar onze patiënten voor een afspraak die binnenkort gepland staat. Dit is een gratis service die wij verlenen aan onze patiënten, waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Mocht het voorkomen dat je geen herinnering van ons ontvangt, dan betekent dit dus niet dat jouw afspraak niet door zou gaan. Daarom willen wij graag de juiste contactgegevens van jou.

Bij uitgebreide behandelingen waarvan de kosten boven de €250,- uit komen ontvang je van ons van tevoren een begroting.

Mondzorg Parkzicht is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van jouw eigendommen. Laat daarom jouw eigendommen niet onbeheerd achter.

Uiteraard is het niet toegestaan om te roken in de praktijk, ook het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan. Uitzondering zijn hulphonden.

Bij Mondzorg Parkzicht doen wij ons uiterste best om jou naar tevredenheid te behandelen. Heb jij toch een klacht, laat het ons dan weten. Wij lossen graag samen met jou de klacht op

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Patiëntinformatie wordt niet aan derden doorgestuurd   of verteld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Hierin zijn wij heel duidelijk: agressief gedrag, verbaal of anderszins, tolereren wij niet en heeft onmiddellijke uitschrijving tot gevolg.

Heb jij suggesties, ideeën, op- en/of aanmerkingen naar aanleiding van een behandeling of andere zaken laat het ons weten, zodat wij hier iets mee kunnen doen!

Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact