Mondzorg

Totale mondzorg

Van preventie tot uitgebreid herstel van esthetiek

Bij Mondzorg Parkzicht kun jij terecht voor diverse soorten behandelingen. Wij willen jouw tanden en kiezen zo duurzaam en natuurlijk mogelijk te herstellen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd en extra toegelegd in het uitvoeren van lachgassedatie, (lastige) wortelkanaalbehandelingen, snurk- en slaapapneu, angstige patiënten. Een aantal behandelingen liggen wij extra uit. Staat er een behandeling niet bij of heb jij vragen over bepaalde eenbehandeling? Dan horen wij dat graag en neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Behandelingen

Wat kunnen wij voor jou doen?

Restauratie natuurlijk mooi

Niet alle gaatjes hoeven behandeld te worden, maar als herstel van het glazuur niet meer kan, dan zullen wij een composiet (witte kunststof) vulling gebruiken. Natuurlijk mooi!
Klik Hier

Lachgassedatie

Als de behandeling te spannend blijft of kokhalzen de behandeling voor jou te lastig maakt dan geeft lachgassedatie jou wel wat extra ontspanning.
Klik Hier

Wortelkanaal behandeling

Wanneer heb je een wortelkanaalbehandeling nodig? Als de inhoud van het wortelkanaal ontstoken is of na een ontsteking is afgestorven dan zal er een wortelkanaalbehandeling gedaan moeten worden.
Klik Hier

Snurk- en slaapapneu

Snurken zorgt voor geluidsoverlast waar de partner en de rest van de familie hinder van ondervinden, maar het kan ook leiden tot slapeloosheid, concentratieproblemen, vermoeidheid en/of hoofdpijn of zelfs tot ergere gezondheidsklachten.
Klik Hier

Witte vlekken gebit

Witte vlekken gebit: witte vlekken kunnen bijvoorbeeld ontstaan door problemen in de ontwikkeling van het glazuur of trauma (klap/ val) in het verleden. Met eenvoudige, pijnvrije en niet-schadelijke infiltratie-techniek zijn deze vaak goed te verwijderen.
Klik Hier

Implantaten

3D-scannen

Het normaal ‘happen’ bij de tandarts kan steeds vaker vervangen worden door een 3d-scan van het gebit. Een digitale mondscan wordt gebruikt voor het maken van een kroon, brug, kunstgebit of antiknars-bitje.
Klik Hier

(Maxillofaciale) prothetiek

Als er tanden of kiezen missen en een (gedeeltelijk) kunstgebit de enige oplossing is. Dan kan een kunstgebit de eigen tanden en kiezen vervangen met eventueel extra houvast op implantaten, het klikgebit.
Klik Hier

Orofaciale fysiotherapie

Als er gezondheidsproblemen ontstaan die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel dan kan de orofaciale fysiotherapeut of kaakfysio deze behandelen.
Klik Hier

Dry needling

Als een verkrampt plekje in een kauwspier, een triggerpoint, klachten geeft en fysiotherapie geen verbetering geeft dan kan dry needling een behandeloptie zijn. De triggerpoints worden als het ware ‘uitgeschakeld’.
Klik Hier

Autotransplantaties

Autotransplantatie is het verplaatsen van een eigen kies of tand van één plek in de mond naar een andere plek. Dit kan nodig zijn als een tand of kies niet is aangelegd of als een tand door een ongeluk verloren is gegaan.
Klik Hier

Bleken

Een natuurlijk wit gebit is populair. Bij het ouder worden, worden tanden en kiezen donkerder. Bleken is een optie om de tanden lichter te maken, maar wel natuurlijk wit en mooi, en het allerbelangrijkst natuurlijk veilig.
Klik Hier
Mondzorg Parkzicht

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij hebben Mondzorg Parkzicht opgezet, omdat wij het fijn vinden om in een kleiner, persoonlijk team te werken. Jij plukt hier ook de vruchten van, omdat jij elke keer dezelfde, vertrouwde gezichten ziet. 

Je ziet ook elke keer dezelfde tandarts en vaak ook dezelfde assistente.

Ben jij ervan overtuigd dat Mondzorg Parkzicht jouw vertrouwde tandarts gaat worden? Schrijf je dan hier online in of kom gewoon langs om je in te schrijven. 

Om het jou daarna zo makkelijk mogelijk te maken dan kun je jouw afspraak ook gewoon online maken.

Wij hopen jou te zien in onze praktijk.

tandenborstels_in_beker_parkzicht
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact