Behandelingen

mondzorg

Tandartsbehandelingen

Wij zijn er vooral om problemen te voorkomen. Niet alleen voor behandelingen als er al (pijn)klachten zijn. Er is ook steeds meer bekend over de rol van problemen in de mond (o.a. tandvleesontstekingen) op rest van het lichaam. Ons doel is dan ook om jou een duurzaam, mooi en gezond gebit te laten houden. We zullen samen met jou passend advies geven om tandbederf (gaatjes), tandvleesproblemen of andere gebitsproblemen te voorkomen en als deze toch zijn ontstaan optimaal aan te pakken.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Mondzorg

Hoe pakken wij dit aan?

Stap 1: Voorkomen van problemen

Een gezonde mond betekent in de eerste instantie een schone mond. Het is namelijk erg belangrijk voor een gezond lichaam.
Klik Hier

Stap 2: Curatie

Soms is alleen beschermen niet genoeg. Als er al ziektes in de mond aanwezig zijn zullen deze behandeld moeten worden.
Klik Hier

Stap 3: Nog mooier maken

Als ziektes uit het gebit verdwenen zijn, kan het gebit verbeterd worden. Er kan verder worden uitgebouwd op een gezond fundament.
Klik Hier
Mondzorg Parkzicht

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij hebben Mondzorg Parkzicht opgezet, omdat wij het fijn vinden om in een kleiner, persoonlijk team te werken. Jij plukt hier ook de vruchten van, omdat jij elke keer dezelfde, vertrouwde gezichten ziet. 

Je ziet ook elke keer dezelfde tandarts en vaak ook dezelfde assistente.

Ben jij ervan overtuigd dat Mondzorg Parkzicht jouw vertrouwde tandarts gaat worden? Schrijf je dan hier online in of kom gewoon langs om je in te schrijven. 

Om het jou daarna zo makkelijk mogelijk te maken dan kun je jouw afspraak ook gewoon online maken.

Wij hopen jou te zien in onze praktijk.

cariërs logo
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact