Aanmelden tandarts

Inschrijven

Aanmelden tandarts

Wij zijn Mondzorg Parkzicht in 2020 gestart om jou de tandheelkundige zorg te kunnen bieden, zoals wij dit zelf ook zouden willen krijgen. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende tijd voor jou kan worden uitgetrokken en dat jij de meest optimale zorg krijgt. 

Daarom hebben wij moeten besluiten om een patiëntenstop in te lassen. Dit geldt niet voor Stobbe Tandtechniek & Maxillofaciaal die bij ons in de praktijk gevestigd is. Het aanmeten of repareren van kunstgebit, klikgebit of frameprothese kan gewoon. Hetzelfde geldt als je verwezen bent voor wortelkanaalbehandelingen.

Directe familieleden van bij ons ingeschreven patiënten zijn natuurlijk van harte welkom. 

Helaas kunnen wij  jou ook niet op een wachtlijst zetten, omdat wij niet weten wanneer  er weer ruimte bij ons is. Op het moment dat er weer ruimte bij ons is om te kunnen inschrijven zullen wij dit op onze website en social media kanalen vermelden.

Bij vragen neem gerust contact met ons op via info@mondzorgparkzicht.nl of via Whatsapp 038-7820555 of telefonisch via hetzelfde nummer. 

Team Mondzorg Parkzicht

Inschrijfformulier

  Dhr.Mvr.  Wie was uw vorige tandarts?

  Partner en/of kind(eren)  Inschrijven

  Aanmelden tandarts

  Als je je wilt inschrijven bij ons kan dat op verschillende manieren. Het kan eenvoudig via online 'inschrijven'. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of langskomen. Vanwege de privacy van jouw gegevens willen wij liever niet dat jij je inschrijft via e-mail. Als je je via de website hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging van de inschrijving per e-mail.  Een week na het inschrijven kun je ons bellen voor het maken van een afspraak. Je kunt ook online een afspraak plannen. 

  Waarom Mondzorg Parkzicht?
  Werkwijze

  Hoe werkt het inschrijven?

  Je meldt je aan via het online inschrijfformulier (Aanmelden tandarts) of je komt bij ons langs.

  Wij vragen jou om de gegevens van jouw huidige tandarts naar mondzorgparkzicht@zorgmail.nl of naar info@mondzorgparkzicht.nl te sturen

  Jij kunt 1 week na jouw inschrijven bellen voor het maken van een afspraak, maar bij klachten kun je eerder contact met ons opnemen. 

  Neem bij het eerste bezoek een legitimatiebewijs en zorgpas mee.

  Zijn jouw contactgegevens veranderd (e-mailadres, telefoonnummer) vergeet dit niet aan ons door te geven.

  Wij hebben hier uitgelegd wat je de eerste keer bij ons kunt verwachten en wat de kosten zijn.

  Onderhoud is erg belangrijk
  Aanbevelingen
  Referenties van patiënten

  Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

  Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

  Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

  Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

  Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

  Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

  Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
  Neem direct contact op!
  Contact