Nog mooier maken

Stap 3

Verbeteren van je gebit

Als het fundament van het gebit gezond en schoon is kunnen we de esthetiek en het kauwvermogen verbeteren. Door een gezond fundament kan je lang genieten van een brug, facings, implantaat of mooie rechte tanden na een beugel. Natuurlijk mooi op een gezond fundament. Problemen met spreken, minder kauwvermogen of je vindt het gewoon niet meer mooi. Er zijn dan verschillende mogelijkheden om het kauwvermogen en de esthetiek weer beter te krijgen. En dus jouw gebit te verbeteren. Zoiets hoeft niet van de ene op de andere dag en gebeurt stap voor stap.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Uitstraling

Esthetiek

Zit je al jaren te ergeren aan die donkere rand rond de kroon bij een voortand of vind je het gebit wat aan de gele kant? Zou je graag de grijze vullingen voor witte vullingen vervangen willen hebben of de ruimte tussen de tanden kleiner te laten maken?

Er is heel veel mogelijk en wij kunnen bekijken wat het beste bij jou past. Wij willen liever niet gezonde tanden of kiezen minder sterk maken en zullen dan samen met jou de mooiste, meest duurzame en betaalbare oplossing zoeken.

Een mooie glimlach
Impressie

Behandelingen

Voor
Na
Voor
Na
Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
eten

Kauwvermogen

Het verlies van tanden of kiezen kan dit voor jou problemen gaan geven. Problemen met spreken, minder kauwvermogen of je vindt het gewoon niet meer mooi. 

Er zijn dan verschillende mogelijkheden om het kauwvermogen en de esthetiek weer beter te krijgen. Zoiets hoeft niet van de ene op de andere dag en gebeurt stap voor stap.

Eerst moet het fundament, tandvlees en kaakbot, en de nog aanwezige tanden en kiezen sterk genoeg zijn. Als dit allemaal goed genoeg is kunnen er bruggen, kronen, kronen/bruggen op implantaten, protheses of een klikgebit gemaakt worden. 

Wij bespreken met jou alle opties, de bijbehorende kosten en wat het beste bij jou past.

Wij snappen dat iemand zich nu zo erg schaamt voor zijn gebit dat hij/zij de stap niet durft te nemen om het aan te pakken. 

Voor ons is het hartstikke dankbaar als jij na de stap gezet te hebben om langs te komen, vervolgens het voor jou best passende traject gevolgd te hebben, uiteindelijk met een stralende lach en tranen in de ogen van blijdschap het eindresultaat te zien. 

Natuurlijk mooi!

Problemen oplossen?

Zijn er toch ziektes in de mond aanwezig? Deze zullen dan verholpen moet worden. Lees meer over het voorkomen van ziektes in de mond.

Zijn er toch ziektes in de mond aanwezig? Deze zullen dan verholpen moet worden. Lees meer over het genezen van ziektes in de mond.

Behandelmogelijkheden
Benieuwd hoe wij te werk gaan?
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact