Tandarts Hattem

Mondzorg Parkzicht tandartspraktijk Hattem

Veel mensen hebben ons al gevonden....

Wij zijn Mondzorg Parkzicht in 2020 gestart om jou de tandheelkundige zorg te kunnen bieden, zoals wij dit zelf ook zouden willen krijgen. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende tijd voor jou kan worden uitgetrokken en dat jij de meest optimale zorg krijgt. 

Daarom hebben wij moeten besluiten om een patiëntenstop in te lassen. Dit geldt niet voor Stobbe Tandtechniek & Maxillofaciaal die bij ons in de praktijk gevestigd is. Het aanmeten of repareren van kunstgebit, klikgebit of frameprothese kan gewoon. Hetzelfde geldt als je verwezen bent voor wortelkanaalbehandelingen.

Directe familieleden van bij ons ingeschreven patiënten zijn natuurlijk van harte welkom. 

Helaas kunnen wij  jou ook niet op een wachtlijst zetten, omdat wij niet weten wanneer  er weer ruimte bij ons is. Op het moment dat er weer ruimte bij ons is om te kunnen inschrijven zullen wij dit op onze website en social media kanalen vermelden.

Bij vragen neem gerust contact met ons op via info@mondzorgparkzicht.nl of via Whatsapp 038-7820555 of telefonisch via hetzelfde nummer. 

Team Mondzorg Parkzicht

Mondzorg Parkzicht tandartspraktijk Hattem

Ben je op zoek naar een professionele tandarts in Hattem?

Mondzorg Parkzicht is jouw tandartspraktijk in Hattem en omgeving. Word patiënt met één druk op de knop. En ja we hebben natuurlijk wel wat gegevens van je nodig.

Bij ons kun je terecht voor passende en uitstekende mondzorg. Onze tandheelkundige zorg is erop gericht om je een mooi en gezond gebit te geven.

Wil je een periodieke controle inplannen? Of heb je last van gebitsproblemen? Maak dan een afspraak bij Mondzorg Parkzicht, dé tandartspraktijk in Hattem! Schrijf je nu in of bel ons gerust voor meer informatie.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Tandartspraktijk

Tandheelkunde in Hattem

Onze tandartsen verrichten tandheelkundige zorg op een professionele en rustige manier. Wij vinden het belangrijk om je te voorzien van het juiste advies omtrent behandelmethoden. Als tandarts in Hattem bieden wij je verschillende behandelmethoden aan, om er zo voor de zorgen dat je gebit straalt en gezond is.

Je kunt bij ons terecht voor het vullen van gaatjes, het reinigen van je gebit of een wortelkanaalbehandeling. Maar ook voor het bleken van je tanden of witte vlekken op je gebit, zit je bij ons goed! Wij zijn een kindvriendelijke tandarts en hebben empathie voor angstige patiënten. Wil je meer weten over de verschillende behandelingen in onze praktijk? Je leest ze hier.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Noodgeval?

Spoedtandarts Hattem

Heb je last van acute pijn aan een tand of kies? Is er een stuk(je) van je tand afgebroken? Of ervaar je andere acute klachten als bijvoorbeeld een bloeding of nabloeding? Het is dan fijn om te weten dat er een spoedtandarts in Hattem is die je dezelfde dag nog kan helpen. 

Wij vragen je om zo snel als mogelijk contact met ons op te nemen op telefoonnummer 038-7820555. Zo hoef je niet lang met onnodige pijn rond te lopen. Twijfel je of het noodzakelijk is om acuut langs te komen? 

Je kunt ons altijd een Whatsapp bericht sturen, zodat wij je kunnen adviseren.

Patiënt worden?

Mondzorg Hattem

Mondzorg Parkzicht biedt professionele mondzorg en begeleiding in Hattem en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor periodiek mondonderzoek, uitleg over de juiste mondverzorging en passende gebitsverzorging. 

Onze behandelingen staan in het teken van voorkomen van problemen. En als er toch klachten optreden, zullen wij deze aanpakken en op een vakkundige manier genezen. 

Mondzorg nodig in Hattem en omgeving? Je kunt je hier aanmelden bij tandarts Hattem.

behandeling witte vlekken voor en na

Nieuwe patiënt

Inschrijven bij tandarts Hattem

Als tandarts in Hattem vinden wij het erg belangrijk om jouw gebitsproblemen te voorkomen. Hiervoor is het erg belangrijk dat je jouw gebit goed poets en reinigt. Tijdens een periodiek mondonderzoek geven wij je graag wat tips, zodat je precies weet hoe je jouw gebit het beste kunt verzorgen. Voorkomen is per slot van rekening beter dan genezen!

Het termijn van het periodiek mondonderzoek stemmen we samen met jou af. Tijdens deze afspraak voeren we een complete check van je gebit uit! En we kijken hoe jouw gebit functioneert. 

Wil je je inschrijven bij tandarts Mondzorg Parkzicht in Hattem? Dat kan eenvoudig online met ons inschrijfformulier. Als we je gegevens verwerkt hebben ontvang je een uitnodiging van ons voor je eerste bezoek.

Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact