Eerste bezoek tandarts

Kennismaking

Eerste bezoek tandarts

Ben je helemaal nieuw bij Mondzorg Parkzicht dan willen wij bij het eerste bezoek vooral van jou weten wat jij van ons verwacht. Wat zijn jouw wensen over jouw mond of heb jij klachten aan het gebit?

Waarom Mondzorg Parkzicht?
De eerste keer bij ons

Hoe gaat het eerste bezoek?

Als je de eerste keer bij ons komt willen wij verschillende dingen van jou horen. Wij willen graag weten of jij wensen hebt over jouw gebit (stoor je je bijvoorbeeld aan de kleur van je tanden of dat witte vlekje op jouw voortand), maar misschien heb je wel klachten aan jouw gebit. Verder is het belangrijk voor ons om te weten of jij medicijnen gebruikt of onder behandeling bent bij een arts.

Voor heel veel mensen blijft het bezoek aan de tandarts heel erg spannend en is het misschien lang geleden dat ze voor het laatst bij een tandarts geweest. Misschien ben je bang dat de behandeling pijn doet of dat je bang bent geen controle te hebben over de behandeling (dat tandarts ook stopt als jij dit wilt!). Als wij dit van jou horen dan kunnen wij uitleggen hoe wij dit doen: bijvoorbeeld 'stop'-teken afspreken en ook echt stoppen, bv. door te tellen: jij weet dan wanneer wij stoppen, andere manier van verdoven, lachgassedatie.

Wij brengen ook jouw gebit in kaart. Dat doen wij door in jouw mond te kijken, het tandvlees te beoordelen (het tandvlees krijgt een score) en indien nodig maken wij een aantal röntgenfoto's. Zijn er recent goede röntgenfoto's gemaakt dan zijn nieuwe foto's niet altijd nodig.

Als wij alles in kaart hebben gebracht dan bespreken wij dit met jou en worden er indien nodig vervolgafspraken gemaakt. Als het kan doen wij de direct noodzakelijke dingen meteen.

Hoe lang duurt het eerste bezoek bij ons? Dit duurt ongeveer 15-30 minuten. Wil jij graag dat er meer tijd voor jou wordt gereserveerd, omdat je klachten hebt kun je dat van te voren aangeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Onderhoud is erg belangrijk
Kosten

Wat kost het eerste bezoek?

Soms is het nodig om andere foto’s te maken. Wij zullen dit dan met jou bespreken.

Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact