Samenwerken

Partners waarmee wij samenwerken

Als tandartspraktijk doen wij veel zelf, maar uiteraard kunnen wij niet alles. Daarom werken wij nauw samen met verschillende partners, die door ons nauwkeurig zijn geselecteerd. Hieronder vindt u een overzicht van al onze samenwerkingspartners.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Mondzorg Parkzicht

Onze Partners

Aanbevelingen
Referenties van patiënten
Client Logo

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Client Logo

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Client Logo

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Client Logo

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Client Logo

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Client Logo

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? Of tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact