Informatie voor tandarts

Informatie

Verwijzen

Als u een patiënt naar mij wilt verwijzen kan dat op verschillende manieren. Het makkelijkst is om dit per e-mail te doen. Dit kan via ZorgMail: mondzorgparkzicht@zorgmail.nl (directe link: e-mail ZorgMail) of via Lifeline ZorgMail nummer 500137646@lms.lifeline.nl (directe link: e-mail lifeline Zorgmail).

Beschikt u niet over ZorgMail dan kunt u het ook sturen naar info@mondzorgparkzicht.nl (directe link: e-mail)

Stuurt u het liever per post dan kan dat natuurlijk ook. Ons adres is Mondzorg Parkzicht, Nieuweweg 95, 8051EC in Hattem

Voor een snelle en goede verwerking van de verwijzing zou u altijd BSN, telefoonnummer(s) en  e-mailadres willen vermelden.

informatie

Verwijzing ontvangen

Als wij de verwijzing hebben ontvangen roepen wij de patiënt op voor het consult. Wilt u dat wij patiënt op zeer korte termijn zien zou u dan zelf of uw assistente willen bellen met de praktijk. Wij proberen patiënt in overleg met u eerder te zien. 

Hieronder hebben wij de verschillende stappen nog extra toegelicht en de informatie aangegeven die wij over de patiënt willen hebben.

Graag willen wij de juiste contactgegevens ontvangen met BSN, telefoonnummer (mobiel en vast), e-mailadres en bij kinderen vinden wij het prettig om ook de voornaam te hebben. Patiënten krijgen bevestiging van afspraak per e-mail en/of SMS.

Als er recent een goede röntgenfoto beschikbaar is zou u die dan ook mee willen sturen. Wij maken niet standaard een nieuwe foto.

Graag willen wij van te voren weten of wij ergens rekening mee moeten houden. Natuurlijk vragen wij dit zelf ook. 

De verwijsbrieven die nu al naar Maikel worden gestuurd bevatten over het algemeen voldoende informatie en anders neemt hij zelf contact met u op.

Over het algemeen wordt de tand/kies afgesloten met een composietrestauratie en indien nodig glasvezelstift. Wilt u dat de kies op andere manier wordt afgesloten zou u dit dan willen aangeven.

Wij gebruiken als wortelkanaalvulling in de meeste gevallen guttapercha en AHplus als wortelkanaalcement. In sommige situaties gebruiken wij een biokeramisch wortelkanaalcement. Als restauratiemateriaal worden composietproducten van Kuraray gebruikt (Clearfil AP-X, Photocore),Empress Direct of Miris gebruikt. 

Wilt u dat patiënt eerder door Maikel wordt gezien zou u dan zelf of uw assistent met ons willen bellen. Wij willen patiënten ook graag op zo kort mogelijke termijn zien, maar sommige dingen kunnen echt niet wachten (bv. trauma) en hebben dan ook voorrang.

Wilt u dat Maikel advies geeft over casus kunt u hem altijd hiervoor mailen naar mondzorgparkzicht@zorgmail.nl of info@mondzorgparkzicht.nl 

Heeft u zijn privé e-mailadres dan kan dat ook gebruikt worden.

Maikel gebruikt ook Siilo en anders via Whatsapp. Verzoek om vanwege AVG geen herleidbare patiëntengegevens mee te sturen via Whatsapp.

Wilt u dat er een 3D-foto (CBCT) gemaakt wordt dan kan dat. Maikel zal de foto voor u beoordelen en verslag mailen. Wilt u wel aangeven of u de foto op USB-stick (3.0 USB) of DVD opgestuurd wilt hebben? Bij beiden zal de informatie in DICOM met bijbehorende viewer opgeslagen worden.

Wilt u patiënt verwijzen voor behandeling onder lachgassedatie dan kan dit. Wij willen patiënt altijd zelf eerst zien om behandeling met hem/haar en ouders/verzorgers te bespreken.

Als wij de verwijzing via e-mail hebben ontvangen krijgt u de rapportage ook per e-mail met bijbehorende foto’s. CBCT-opnames worden per post verstuurd of schermafbeeldingen via e-mail.

Als u andere vragen heeft die er niet bijstaan mail of bel ons gerust 038-7820555

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Behandeling nodig
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact