Inschrijven nieuwe patiënten

we heten je van harte welkom, maar....

Inschrijven kan, maar....

Wij zijn Mondzorg Parkzicht in 2020 gestart om jou de tandheelkundige zorg te kunnen bieden, zoals wij dit zelf ook zouden willen krijgen. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende tijd voor jou kan worden uitgetrokken en dat jij de meest optimale zorg krijgt. 

Daarom hebben wij moeten besluiten om een patiëntenstop in te lassen. Dit geldt niet voor Stobbe Tandtechniek & Maxillofaciaal die bij ons in de praktijk gevestigd is. Het aanmeten of repareren van kunstgebit, klikgebit of frameprothese kan gewoon. Hetzelfde geldt als je verwezen bent voor wortelkanaalbehandelingen.

Directe familieleden van bij ons ingeschreven patiënten zijn natuurlijk van harte welkom. 

Helaas kunnen wij  jou ook niet op een wachtlijst zetten, omdat wij niet weten wanneer  er weer ruimte bij ons is. Op het moment dat er weer ruimte bij ons is om te kunnen inschrijven zullen wij dit op onze website en social media kanalen vermelden.

Bij vragen neem gerust contact met ons op via info@mondzorgparkzicht.nl of via Whatsapp 038-7820555 of telefonisch via hetzelfde nummer. 

Bij vragen neem gerust contact met ons op via info@mondzorgparkzicht.nl of via Whatsapp 038-7820555 of telefonisch via hetzelfde nummer. Als je op de wachtlijst gezet wilt worden kun je dit via de mail aangeven.

Team Mondzorg Parkzicht

Jij bent van harte welkom

Welkom bij Mondzorg Parkzicht

'Jouw tanden in vertrouwde handen', graag heten wij jou van harte welkom bij Mondzorg Parkzicht. Het vertrouwen in onze zorg is de basis die wij ontzettend belangrijk vinden en met jou willen uitbouwen.  Ons team van assistentes, mondhygiëniste en tandartsen streeft ernaar om jou optimale zorg te geven, in een mooie en prettige sfeer. Wij leggen hieronder uit hoe je zo eenvoudig mogelijk bij ons kunt inschrijven. Tot binnenkort!

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Welkom bij Mondzorg Parkzicht

Wat kunnen wij voor jou doen?

Aanmelden Mondzorg Parkzicht

Als je je wilt inschrijven bij ons dan kan het online formulier ingevuld worden. Naderhand ontvang je een bevestiging van de inschrijving per e-mail. Is er geen e-mail ingevuld dan bellen wij. Als we alles verwerkt hebben dan nemen wij telefonisch contact met jou op.
Klik Hier

Eerste bezoek Mondzorg Parkzicht

Ben je helemaal nieuw bij Mondzorg Parkzicht dan willen wij bij het eerste bezoek vooral van jou weten wat jij van ons verwacht. Wat zijn jouw wensen over jouw mond of heb jij klachten aan het gebit?
Klik Hier
Inschrijven

De eerste manier is via het online inschrijfformulier

Als je meteen voor meerdere personen op hetzelfde adres wilt inschrijven hoef je voor de andere personen alleen de naam, voorletters en geboortedatum te vermelden. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens, omdat wij beseffen hoe belangrijk jouw persoonsgegevens zijn.

Als je je hebt ingeschreven krijg je van ons een e-mail ter bevestiging. Helaas kunnen wij niet zelf de gegevens van je vorige praktijk en tandarts opvragen, dus vragen wij jou om de gegevens op te vragen. Een week na het opvragen van de gegevens kan je al telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. Als je bij ons bent ingeschreven kun je ook online een afspraak maken. Neem bij het eerste bezoek alsjeblieft een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspas mee.

De tweede manier is om langs te komen voor het inschrijven. Voor het inschrijven hebben wij een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspas nodig. Heb je vragen over het inschrijven of weet je niet zeker of het gelukt is mail of bel ons gerust, zodat wij jou kunnen helpen. Je mag ook naar hetzelfde nummer een WhatsApp-bericht sturen.

Je meldt je aan via het online inschrijfformulier (Aanmelden tandarts) of je komt bij ons langs.

Wij vragen jou om de gegevens van jouw huidige tandarts naar mondzorgparkzicht@zorgmail.nl of naar info@mondzorgparkzicht.nl te sturen

Jij kunt 1 week na jouw inschrijven bellen voor het maken van een afspraak, maar bij klachten kun je eerder contact met ons opnemen. 

Neem bij het eerste bezoek een legitimatiebewijs en zorgpas mee.

Zijn jouw contactgegevens veranderd (e-mailadres, telefoonnummer) vergeet dit niet aan ons door te geven.

Aanmelden

Wilt u patiënt bij ons worden?

Wilt u dan het inschrijfformulier invullen? Dan nemen wij uw verzoek zo snel mogelijk in behandeling. 

Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact