Afspraak maken

Welkom

Maak een afspraak bij Mondzorg Parkzicht

Wij verwelkomen je graag. Ook als je al wat langer niet geweest bent. Het team Mondzorg Parkzicht bestaat uit enthousiaste, gastvrije en kundige medewerkers die jou laten profiteren van tandheelkundige zorg op hoog niveau. Je kunt bij ons eenvoudig een afspraak maken! Wil je afspraak liever telefonisch maken dan kan dat natuurlijk via nummer 038-7820555.

Waarom Mondzorg Parkzicht?

Wilt u een afspraak maken?

Snel en makkelijk een afspraak maken: een handige online agenda. 

Hoe werkt het?

  • De button ‘maak nu een afspraak’ brengt je automatisch naar de agenda van Mondzorg Parkzicht.
  • Je plant zelf een afspraak in onze agenda

Weetjes

  • Je kunt de afspraak online plannen én verzetten
  • Liever toch telefonisch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk


Hulp nodig bij het maken van een online afspraak? Hier lees je een stappenplan. 

parkzicht
Service

Wat kunnen wij voor jou doen?

Spoed tandarts

Als je tijdens onze openingstijden te maken hebt met spoed, zoals een nabloeding of een ernstig ongeval, bel ons meteen en kom dan direct naar onze praktijk. Bij ernstige pijn bel met ons of stuur een Whatsapp bericht. We hebben een lijst met veel voorkomende problemen en mogelijke oplossingen.
Klik Hier

Weekend tandarts

Buiten onze openingstijden kun je contact opnemen met de dienstdoende tandartspraktijk. De avond- en weekenddienst zijn alleen voor ongevallen, nabloedingen en zeer ernstige pijnklachten die niet kunnen wachten tot de eigen tandarts weer aanwezig is.
Klik Hier
Aanbevelingen
Referenties van patiënten
Client Logo

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Client Logo

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Client Logo

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Client Logo

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Client Logo

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Client Logo

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?
Neem direct contact op!
Contact