Yvette van het Ende

Over

Yvette

De studie tot mondhygiënist heb ik aan de HAN in Nijmegen gevolgd en in 2021 daar afgestudeerd.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Mondhygiënist

Yvette

Sommige van jullie kennen mij al als tandartsassistente, omdat ik voordat ik mondhygiëne ging studeren in de mondzorg heb gewerkt als tandartsassistente. Marie en Maikel ken ik daar dan ook van.

Recent heb ik de studie mondhygiëne aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) met succes afgerond. Ik hoop jullie snel te zien in de praktijk!

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact