Inge Schiphorst

Over

Inge

Ondanks dat ik voor veel patiënten een bekend gezicht ben naast Marie stel ik mij graag voor aan jou.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
assistent

Inge

Marie en ik werken al bijna 16 jaar samen. Na mijn middelbare school ben ik een opleiding in de verzorging gaan volgen. Na een aantal jaren werkzaam hierin werkzaam geweest te zijn, wilde ik graag toch verder kijken.

Wel wilde ik graag wat voor andere mensen blijven betekenen. In 2000 ben ik gaan werken in een orthodontiepraktijk, erg leuk om met verschillende leeftijden te werken en mensen blij te maken. Dat is wat ik graag doe. Mensen op hun gemak stellen en het gevoel geven dat ze alles kunnen zeggen en aangeven wat voor hun prettig is: een veilige plek.

In 2004 ben ik samen met tandarts Marie Klein komen werken bij een tandartspraktijk in Hattem, waar ik ook woon. Na bijna 16 jaar werken we nog steeds fijn samen. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging om een tandartspraktijk op te starten in een kleine en fijne setting.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact