Maikel Vogels

Over

Maikel Vogels

Opgegroeid in Noord-Brabant en in Groningen tandheelkunde gestudeerd. Na het afstuderen in 2000 twee jaar als militair tandarts bij de Koninklijke Marine gewerkt. Daarna een aantal jaren als tandarts in Wergea gewerkt en dit gecombineerd met tandartsdocent-aanstelling aan de Rijksuniversiteit Groningen (RuG). Vanaf 2006-2009 de Master of Science opleiding tot tandarts-endodontoloog aan ACTA gevolgd en als endodontoloog geregistreerd bij de Nederlandse Verenining voor Endodontologie (NVvE). Vanaf 2006 als tandarts en tandarts-endodontoloog in Hattem aan het werk en als hoofddocent endodontologie aan de RuG (2 keer docent van het jaar geworden), maar sinds 2014 is hij hiermee gestopt.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Tandarts-endodontoloog

Maikel Vogels

Maikel behandelt op verwijzing patiënten waarbij een wortelkanaalbehandeling gedaan moet worden of voor complexe diagnostiek. Dit kan tandletsel bij kinderen of volwassenen zijn of aangezichtspijn waarbij hij samenwerkt met orthodontisten, MKA-chirurgen en orofaciaal fysiotherapeuten. Hij doet daarnaast ook de gewone tandheelkunde. Hij heeft net als Marie ook de opleiding lachgassedatie gevolgd. 

Ook Maikel is ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen, lid van beroepsvereniging, lid van NVGPT, Tandarts-Endodontologen Nederland en de NVvE.

Niet zo’n fanatieke triatleet als Marie, maar Maikel neemt elk jaar deel aan de Frysman (een hele triatlon) en loopt daarnaast hard in de omgeving van Hattem.

Maikel zijn BIG-registratienummer is 09052884902.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact