Yvonne Stokkel

Over

Yvonne

Opgegroeid in ’t Harde en woon daar samen met mijn vriend. Ik ben nu 7 jaar werkzaam als tandartsassistente, na het afronden van de opleiding tot tandartsassistente aan het Deltion College in Zwolle.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Preventie-assistent

Yvonne

In 2018 heb ik als aanvulling op mijn werkzaamheden de opleiding tot preventie-assistente voltooid, zodat ik nu alle kennis en kunde in huis heb om onder andere zelfstandig tandsteen te verwijderen.

Met mijn vrolijke lach breng ik een prettige sfeer in de praktijk. Na mijn werk loop ik graag met onze hond, ga lekker uit eten of naar een festival.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact