Kyra Mepschen

Over

Kyra

Sinds 4 jaar  werk ik samen met Maikel en Marie. In 2014 afgestudeerd als tandartsassistente aan het Deltion College in Zwolle, en 6 jaar werkzaam als tandartsassistente.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Preventie-assistent

Kyra

Ik heb in 2018 de opleiding tot preventie-assistente afgerond. Het zelf patiënten behandelen vind ik leuk. Het assisteren en het zelf patiënten behandelen maken het werk leuk en afwisselend. Ik woon samen met mijn vriend in 's-Heerenbroek. In mijn vrije loop ik graag met de hond en ga ik op stap met vrienden.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact