Miranda Roelofsen

Over

Miranda

Sinds 1 april werk ik bij Mondzorg Parkzicht. Jij zult mij treffen bij het assisteren van Maikel en Marie of aan de balie.

Waarom Mondzorg Parkzicht?
Assistent

Miranda

Geboren in Baarn, maar vanaf mij 10de jaar woonachtig in Hattem.

In 1990 heb ik het tandheelkundig vak geleerd om daarna 11 jaar als assistente gewerkt te hebben. Daarna heb ik bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in Zwolle (de Vogellanden) ook de administratieve kneepjes van het vak geleerd. Hier heb ik ook Marie leren kennen.

Daarna bij tandartspraktijken in Hattem en in Nunspeet gewerkt, en vanaf 1 april nu bij Mondzorg Parkzicht.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn man erop uit om te wandelen of fietstochten te maken. Italië is ons favoriete vakantieland waar we toch zeker proberen om minimaal één keer per jaar heen te gaan.

Tandarts nodig?
Maak direct een afspraak
Aanbevelingen
Referenties van patiënten

Vakman die passie voor zijn werk uitstraalt en dit ook nog eens waar maakt in zijn behandeling. Nette en vriendelijke persoonlijkheid die op een goede manier weet uit te leggen welke behandeling je ondergaat. Een verademing dat er nog mensen zijn met zo'n dienstverlenende instelling!

Mocht je "tandartsvrees" hebben......hier gaat het helemaal over!!!

Super fijne tandarts pijnvrij geholpen.

Kundige tandarts. Ze weet me zeer gerust te stellen. Een vakkundige tandarts. Daarnaast meedenkend, proactief, vriendelijk en doortastend.Dhr. Vogels is een van de weinige gecertificeerde endodontologen in Noord- en Oost Nederland. Ik geef nooit het cijfer 10, maar hij verdient het.

Ik heb jarenlang last van angst gehad voor de tandarts, slapenloze nachten tot mijn achtiende. Toen kreeg ik mevr. Klein als tandarts en alle angst was weg. Tuurlijk is nog wel iets spanning als ik er heen moet maar de rest is weg en heb haar nu tien jaar als tandarts en is echt een aanrader. Ik ben heel blij dat mijn angst weg is!

Zeer fijne en kundige tandartsen. We zijn al jaren bij Tandarts Klein. En kunnen ons geen betere Tandarts wensen.

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? of Tandartsbezoek plannen?

Neem direct contact op!
Contact